Bărbați în munți

Dragoste de Viață – povești, inspirație, explorări interioare

Cum ne-am trăi viața, dacă am fi profund îndrăgostiți de ea?

Viața, acest miracol pe care l-am primit de la Univers. Să nu-o trăim noi cu intensitate, cu poftă, cu încredere, cu detașare, cu dorința de a ne manifesta din plin? Viața e prea scurtă pentru a o trăi cu jumătăți de măsură, pentru a urma convenții și reguli care nu ne servesc. Viața ne cheamă să facem dragoste cu ea, să ne abandonam necunoscutului, să descoperim comorile darurilor interioare și să le oferim lumii. Viața ne cheamă să trăim cu intensitate, să iubim, să râdem, să plângem, să zburăm, să fim noi înșine.

“I have tried prudent planning long enough. From now on I’ll be mad.” (Rumi)

Acest atelier este o invitație de a ne îndrăgosti de propria viață și de darurile pe care le avem de oferit lumii. Este o invitație de a fi noi înșine, de a ne permite să ne manifestăm autentic, vulnerabil și curajos.

Ne vom întâlni într-un spațiu de conectară interumană profundă, unde ne vom împrieteni cu alți călători prin viață. Pășind într-un spațiu sacru, vom intra în conversații cu puterea misterioasă a poveștilor, puterea muzicii și puterea Sufletului nostru.

Bogdan, ghidul acestui atelier, va propune câteva activități de conectare interumană. Apoi va spune o poveste populară marocană, care va deschide porți către interiorul celor care o vor asculta. Vom hrăni apoi povestea prin propriile noastre povești și întrebări, lăsând rezonanțele să ne facă să ne îndrăgostim de propria viață. Prin întrebări alese intuitiv, vom merge către profunzimi. Muzica ne va susține și ne va învălui cu puterea ei.

Acest atelier este pentru tine dacă:

 • Vrei să te îndrăgostești de propria viață.
 • Simți să te deschizi sincer și autentic față de alte persoane.
 • Îți plac poveștile, muzica și Sufletul tău.

Ce vei găsi la atelier:

 • Conversații profunde despre lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.
 • Conexiune umană autentică.
 • Posibilitatea de a te explora și de a te cunoaște mai bine.
 • Inspirație, poftă de viață, curaj, autenticitate…
 • O poveste marocană.
 • Muzică și ritmuri.
 • Priviri ochi în ochi.
 • Mister

Detalii practice:

 • Evenimentul va avea loc într-un spațiu din centrul Clujului, un loc cu o energie foarte faină și inspirație. (Detalii despre acesta se vor da persoanelor care vor participa.)
 • Vom sta în șosete pe toată durata atelierului.
 • Este important să ne detașăm de prezența COVID, pentru a ne putea imersa în energia atelierului și pentru a participa cât mai deplin. Vom respecta nevoile individuale legate de acest aspect.

Grupul de participanți va fi de aproximativ 12 persoane.

Contribuția financiară:

Este între 50 și 100 de RON. Fiecare participant va contribui în funcție de cât simte și poate să ofere. Contribuția va fi achitată înainte de program.

Înscriere:

Înscrierea se va face prin completarea acestui formular, până în data de 15 iunie.

https://forms.gle/tSx4SBoBDiQ8DjP36

Având în vedere numărul limitat de locuri, recomandăm o înscriere cât mai timpurie.

Ghidul programului:

BOGDAN ROMANICĂ – Sunt ghid de dezvoltare umană bazată pe natură, mentor, formator și contribuitor la evoluția planetară. Am dobândit aceste capacități în special prin formarea continuă cu Animas Valley Institute din Colorado, SUA (organizație fondată de Bill Plotkin), unde am încheiat programul Wild Mind Training Program. Mă simt profund atras de psihologie, mitologie, sălbăticie, masculinitate, poezie și muzică. În prezent mă las ghidat de versul “I will not die an unlived life”. Sunt un explorator al sălbăticiei Pământului și a lumilor sacre, cele care încep dincolo de spațiul profan al lumii moderne. Mă găsesc adesea hoinărind prin păduri și munți, atingând copaci bătrâni și căutând urme de animale, prin lumea interioară a psihicului și sufletului, pe care încerc să-l deslușesc și să-l urmez, prin lumea cărților, a poveștilor scrise și de viață, a vorbitului din inimă și a ascultatului profund. Sunt un om simplu, dar cred ca am viziuni mari. Sunt atras de deslușirea drumului autentic și adevărat și de simțirea intuiției. Vreau să-mi joc partea în Marea Transformare a lumii, iar la finalul vieții să spun că am trăit din plin, într-un mod sacru.

Pentru mai multe detalii puteți scrie la: romanica.bogdan@gmail.com

 • 17 iunie
 • De la 18.00 la 21.00
 • Cluj-Napoca (în centru)
Contribuție
Între 50 și 100 de RON.