Webp.net-resizeimage

În Centrul Ființei – grup de explorare interioară și cultivare de resurse

Centrul Ființei este locul din care putem manifesta cea mai frumoasă și completă versiune a noastră, locul de unde putem oferi lumii versiunea noastră cea mai autentică. Este locul unde ne simțim inspirați și putem inspira, locul unde ne simțim puternici și încrezători în viață. Este locul de unde auzim chemarea interioară și pulsiunile intuiției. Este locul în care suntem prezenți, vedem viața cu detașare și urmăm ritmul natural al vieții.

Fiecare om are un Centru, un loc interior prin care este în legătură directă cu ființele și elementele naturii și cu Universul infinit. Conștientizarea și accesarea acestui centru este necesară pentru a trăi o viață deplină și cu sens.

“În Centrul Ființei” este un program de dezvoltare online ce propune crearea unui spațiu de întâlnire, dialog și experimentare, prin care cei prezenți își pot cultiva o relație conștientă cu Centrul propriei ființe. Procesul de dezvoltare presupune organizarea a 4 întâlniri săptămânale, în intervalul 18.00 – 21.00.

Acest program are următoarele intenții:

  • Explorarea și cultivarea resurselor interioare.
  • Conectarea cu intuiția și vocea interioară.
  • Conștientizarea darurilor profunde și unice pe care cei prezenți le au de oferit lumii.
  • Împuternicirea participanților pentru a-și manifesta destinul sacru.

Programul întâlnirilor:

Întâlnirea 1: 28 aprilie – Conectarea grupului, Crearea spațiului, A fi în centrul ființei, Intuiția și cele patru ferestre ale cunoașterii.

Întâlnirea 2: 5 mai – Accesarea și cultivarea resursele interioare.

Întâlnirea 3: 12 mai – Întâlnirea cu părțile protective, Îmbrățișarea Criticului Interior.

Întâlnirea 4: 19 mai – Darurile din mine care așteaptă să fie oferite, Locul meu sacru, Încheiere proces.

Crearea unui spațiu de grup, intim și de sprijin.

Un element important în acest proces este prezența grupului. Cei care vor lua parte la acest proces sunt invitați să fie prezențe depline, binevoitoare și compasionale. Într-un asemenea cadru, chiar dacă este online, se va crea o energie de grup care va contribui în moduri neașteptate la procesele individuale ale celor prezenți.

Cine poate participa:

  • Oricine se simte atras de acest program.
  • Persoanele care pot participa la toate întâlnirile.
  • Persoane peste 18 ani.

Grupul de participanți este de maxim 8 persoane.

Modul de lucru:

Deși programul are loc în mediul online, se vor face o gamă variată de procese de dezvoltarea ecocentrică, cum ar fi: împărtășiri profunde prin Calea Consiliului, procese de imagerie ghidată, scris în jurnal, ghidaj prin întrebări și oglindire, artă simbolică, poezia sufletului, prezentări și discuții interactive etc. Participanții vor avea un rol activ în perioada dintre întâlniri. Ei vor primi invitații personalizate de explorare și materiale informative (prezentări, video-uri) pentru documentare.

Contribuție pentru participare:

Contribuția pentru acest program este între 100 și 300 de RON. Fiecare persoană va contribui în funcție de cât simte și poate să ofere. (Dacă vrei tare mult să participi, dar pandemia te-a afectat pe plan financiar, scrie un email la adresa de mai jos și vom găsi o soluție).

Înscriere:

Înscrierile se pot face până în data de 24 aprilie (inclusiv), prin completarea formularului de la link-ul de mai jos: https://forms.gle/uapZpwrTwctp54ccA

Aplicația va intra într-un proces de selecție. Persoanele care doresc să participe, sunt invitate să se înscrie cât mai din timp.

Întâlnirile vor avea loc pe platforma Zoom.

Ghidul procesului:

Bogdan Romanică – este dedicat explorării și înțelegerii misterelor psihicului și ale naturii, pentru a crea procese de întregire personală, auto-vindecare, conectare cu Sufletul uman și Anima Mundi. Este un ucenic al Apelor Adânci, al Rădăcinilor, al Munților și Lupilor, precum și al altor simboluri și arhetipuri. Este absolvent al programului Wild Mind Training în cadrul Animas Valley Institute din SUA, organizație cu care se formează continuu. Lucrează în contexte de grup și individual (mentorat) pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de esența lor și de misiunea sacră pe care o au de oferit lumii. Este fondatorul Dreams for Life și prin acest rol este un promotor activ al dezvoltării ecocentrice.

Pentru mai multe detalii, poți scrie la: romanica.bogdan@gmail.com

  • 28 aprilie, 5, 12, 19 mai
  • de la 18.00 la 21.00
  • Online (Zoom)
Contribuție
Între 100 și 300 de RON