Nature for all (3)

O viață cu sens – explorarea vocației personale (atelier de multiplicare)

„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce.” – Mark Twain

Fiecare om este înzestrat cu anumite talente, capacități și abilități care îl fac să fie unic. Fiecare om are o anumită chemare, o misiune personală, o vocație, care așteaptă să fie manifestată. Atunci când ne manifestăm talentele și abilitățile, ne simțim autentici și în flow. Iar când servim nevoile lumii prin abilitățile noastre, ne simțim împliniți și viața noastră capătă mai mult sens.

“O viață cu sens – explorarea vocației personale” este un atelier practic, în care vom explora talentele și abilitățile personale și menirea pe care o avem de manifestat. Prin exerciții practice, instrumente de auto-cunoaștere și discuții de grup, vom explora vocația personală.

Ce poți obține dacă participi la atelier:

 • Cunoaștere de sine.
 • Explorarea și înțelegerea abilităților și înclinațiilor personale.
 • Claritate și o înțelegere mai bună a vocației personale.
 • Petrecerea unui timp semnificativ alături de oameni faini, cu valori și căutări asemănătoare.
 • Încredere în propria persoană.

BONUS: fiecare participant la atelier va primi două instrumente de dezvoltare personală în format fizic (un manual și instrument individual de lucru) și acces la numeroase alte resurse în format electronic.

IMG-5300-768x576

Participarea este liberă, fiind un eveniment realizat prin finanțarea Programului Erasmus+.

Detalii practice:

 • Evenimentul va avea loc într-un spațiu din centrul Clujului, un loc cu o energie foarte faină și inspirație. (Detalii despre acesta se vor da persoanelor care vor participa.)
 • Vom sta în șosete pe toată durata atelierului.
 • Este important să ne detașăm de prezența COVID, pentru a ne putea imersa în energia atelierului și pentru a participa cât mai deplin. Vom respecta nevoile individuale legate de acest aspect.

Grupul de participanți va fi de aproximativ 18 de persoane.

Evenimentul este pentru toți profesioniștii de dezvoltare umană (formatori, lucrători de tineret, profesori, educatori, voluntari, coordonatori de voluntari, mentori), dar și pentru cei pasionați de dezvoltare personală.

Primele persoane înscrise au prioritate la participare. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții.

IMPORTANT:

Vor avea prioritate în selecția pentru atelier, persoanele care NU au participat la atelierele:

 • “Dezvoltare centrată pe suflet și natură – ateliere de multiplicare” din septembrie 2020.
 • “Psihic Puternic – dezvoltarea unei mentalități puternice” din 3 iulie.

Formatorul atelierului:

BOGDAN ROMANICĂ

Este un om care pune lucrurile în mișcare. Ghidat de o viziune personală puternică, se dedică cu pasiune și putere evoluției spiritului uman și al Planetei. Iubește munții și sălbăticia pe care o găsește acolo. Îi place să asculte și să întrebe, să înțeleagă și să inspire, să cânte și să încânte. Este ghid de dezvoltare umană, mentor, formator, povestitor și coordonator Dreams for Life.

Acest atelier este realizat de organizația Dreams for Life și este o activitate de multiplicare din cadrului unui proiect de parteneriat strategic Erasmus+ (“MOVING BEYOND – instrumentele inovatoare de învățare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor”).

În cadrul acestui proiect am dezvoltat timp de doi ani, alături de o organizație din Bulgaria (Learning for Change) și una din Cipru (allaZOYME), o serie de instrumente și materiale de dezvoltare umană bazate pe psihologia pozitivă, dezvoltarea exocentrică și învățarea bazată pe natură. Acum a sosit momentul să le oferim comunității locale și celor care doresc să se implice în dezvoltarea umană.

Înscrierea la atelier

Pentru a participa este nevoie să completezi formularul de înscriere, disponibil la acest link: https://forms.gle/zg5dp7Rf3eSuBeL38

Înscrierile se pot face până cel târziu 5 august, dar recomandăm o înscriere cât mai timpurie, având în vedere numărul limitat de locuri.

Pentru detalii, puteți scrie la dreamsforlife.evenimente@gmail.com

Aceste ateliere fac parte din proiectul “MOVING BEYOND – instrumentele inovatoare de învățare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor” și este finanțat prin programul Erasmus + al Uniunii Europene.

Erasmus+-logo (1)

 • 7 august (sâmbătă)
 • De la 09.00 la 13.00
 • Cluj-Napoca
Contribuție
Participare liberă