img_5657

(Re)Conectare

(Re)Conectare – o călătorie spre esența vieții, este un proces de dezvoltare personală aparte.

Îndrăznim prin acest proces să-i susținem pe cei care se vor aventura în această călătorie, să se conecteze la esența lor, la elementele profunde din propria persoană, dar și la cele din jurul lor, din alți oameni și din natură. Îndrăznim prin această călătorie să explorăm legăturilor uitate pe care le avem cu natura sălbatică din mediul înconjurător, dar și să ascultam chemarea salbatică din interiorul nostru. Este un proces ghidat în care vom folosi resursele pe care fiecare le are in interiorul său, folosind principiile naturii, pentru ca la final să fim mai aproape de adevărata ființa care este în noi.

 

Prin acest proces se dorește:

 • (Re)Conectarea cu propria persoană (cine suntem noi, esența noastră, cu simțurile noastre și lucrurile importante din viața noastră).
 • (Re)Conectarea cu cei din jur (conectarea autentică cu alte persoane, ascultarea din inimă, vorbitul din inimă și empatia)
 • (Re)Conectarea cu natura (explorarea celor 4 elemente naturale: aer, apă, pământ, foc, conectarea cu legile naturii, trezirea inteligenței existențiale, explorarea locului sacru)
 • (Re)Conectarea la resursele interne de încredere, curaj, empatie, simplitate, respect, compasiune etc.

Modul de lucru:

În acest proces se vor folosi instrumente de dezvoltare personală bazate pe filosofia dezvoltării Dreams for Life. Câteva metode folosite sunt: Observarea naturii și a ființelor, Calea Consiliului, Poveștile cu înțelepciune, Timp de solitudine, Exerciții experiențiale etc.

Detalii logistice importante:

 • Timpul pe care îl vom petrece în pădure va fi cu minimul de resurse necesar și va trebui să ne adaptăm la condițiile întâlnite.
 • În ziua petrecută în pădure se va servi o masă, cu mâncare proprie care va fi pusă la comun.
 • Pentru ziua în aer liber este nevoie de haine adecvate și echipament suplimentar specific unei drumeții (papuci de drumeție/bocanci, palărie, echipament de ploaie etc.)
 • Dreams for Life va oferi participanților hamace și izoprene.

Cine poate participa?

Acest eveniment este pentru cei care vor să se reconecteze cu propria persoană, cei care se simt atrași de natură și sunt dornici să fie o zi întreagă în pădure, pentru cei care doresc să se deschidă față de alte persoane și față de Univers.

Număr participanți: 12 persoane.

Înscrierile se pot face până în 16 august.

Persoanele înscrise vor fi contactate după trimiterea aplicației și vor primi mai multe detalii despre locul întâlnirii și pregatirea personală.

Ghidul activității:

Bogdan Romanică – este coordonatorul Dreams for Life, cu o experiență în lucrul cu tinerii și adulții de 7 ani. Este formator și lucrător de tineret în cadrul organizației, dar și în numeroase proiecte internaționale. În activitățile sale folosește o gamă variată de principii și metode de dezvoltare personală și de lucru cu natura. (https://www.salto-youth.net/tools/toy/bogdan-romanica.3421/)

Impresii de la participanții:

“Trebuie să recunosc că acest mic atelier a fost cea mai bogată experiență pe care am avut-o în ultimele săptămâni. A fost simplu, iar atmosfera a fost foarte pozitivă și onestă încă din primul moment. Am avut posibilitatea să ne reconectăm cu noi înșine și cu natura într-un mod personal.” – Zsuzsanna P.

” Vă mulțumesc pentru întâlnirea frumoasă de sâmbătă și pentru facilitarea răgazului cu mine însămi. Lăsând în urmă mediul zgomotos, agitat și prăfuit de oraș, parcă am apăsat pentru câteva ore butonul stop și m-am reîncărcat cu energie după o perioadă îndelungă de amorțire.” – Diana M.

 • 20.08.2016
 • 10.00-17.00
 • Pădurea Făget (Cluj-Napoca)
Contribuție personală
Între 30 și 70 de RON, în funcție de alegerea fiecărui participant.