Tovarăși de drum grup de suport pentru bărbați

Tovarăși de drum – întâlnire de conectare și dezvoltare pentru bărbați

Se spune că lumea bărbaților este simplă, că mintea lor este o colecție de cutii, care pot fi deschise doar câte una pe rând. Unele zvonuri spun că bărbații simt mai puțin, sau că sunt dependenți de putere și control și că vor să domine lumea. Dar în realitate, lumea bărbaților este complexă și de multe ori neînțeleasă. Călătoria vieții unui bărbat este presărată de multe provocări specifice, emoții intense, de multe ori reprimate și neînțelese, de idealuri, speranțe și puteri interioare ce așteaptă să fie manifestate.

De multe ori, procesele interioare ale bărbaților rămân ascunse sau insuficient explorate, pentru că sunt puține contextele în care aceștia pot să-și deschidă inima și să-și vorbească adevărul interior. În perioada pandemiei de coronavirus, provocările emoționale prin care trec bărbații pot crește, iar distanțarea socială poate crea premisele unor mișcări interioare care au nevoie de susținere și integrare.

“Tovarăși de drum” este un context în care bărbații se pot aduna, în mediul online, pentru a se deschide unii față de alții, pentru a se conecta între ei și pentru a genera susținerea care să-i aducă într-o stare mai deplină.

Acestă întâlnire online are următoarele intenții:

  • Crearea unui cadru în care bărbații prezenți pot împărtăși deschis și sincer procesele interioare prin care trec în această perioadă.
  • Crearea unui proces de explorare de sine, auto-cunoaștere și explorare a emoțiilor.
  • Stimularea unui cadru de evoluție personală, de solidaritate masculină și respect reciproc.

Aceste intenții vor fi adresate printr-o serie de practici și procese de dezvoltare ecocentrică, cum ar fi: împărtășirea adevărului interior (prin Calea Consiliului), oglindire și ghidaj prin întrebări, scris în jurnal, discuții interactive.

Cine poate participa:

  • Această întâlnire este doar pentru bărbați.
  • Participanții trebuie să aibă peste 18 ani.
  • E nevoie ca participanții să rezoneze cu intențiile întâlnirii și să fie deschiși și dispuși să împărtășească din inimă.

Când: Marți, 14 aprilie, de la 18.00 la 20.30.

Contribuție pentru participare:

Cei care vor participa la acest proces pot contribui cu o donație, în funcție de cât simt și pot să ofere. Având în vedere provocările financiare generate de pandemia de coronavirus, există și posibilitatea de a nu contribui financiar. Detaliile bancare necesare vor fi oferite participanților.

Înscriere:

Înscrierile se pot face până în data de 12 aprilie (inclusiv), prin completarea formularului de la link-ul de mai jos.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccOXWSP5x46bSh7xW2SvBhaU22DwtBMfs-3o0yXilZvKlZXg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Aplicația va intra într-un proces de selecție. Dacă ești sigur că vrei să participi la întâlnire, ești invitat să te înscrii cât mai din timp.

Grupul va fi format din maxim 12 persoane.

Întâlnirea se va susține pe platforma Zoom. Aplicația se poate descărca de la acest link: https://zoom.us/ Mai multe detalii despre participare se vor oferi persoanelor selectate.

Facilitatorul întâlnirii:

Bogdan Romanică – este dedicat explorării și înțelegerii misterelor psihicului și ale naturii, pentru a crea procese de întregire personală, auto-vindecare, conectare cu Sufletul uman și Anima Mundi. Este un ucenic al Apelor Adânci, al Rădăcinilor, al Munților și Lupilor, precum și al altor simboluri și arhetipuri. Este absolvent al programului Wild Mind Training în cadrul Animas Valley Institute din SUA, organizație cu care se formează continuu. Lucrează în contexte de grup și individual (mentorat) pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de esența lor și de misiunea sacră pe care o au de oferit lumii. Este fondatorul Dreams for Life și prin acest rol este un promotor activ al dezvoltării ecocentrice.

Pentru mai multe detalii, poți scrie la: romanica.bogdan@gmail.com

  • 14 aprilie
  • de la 18.00 la 20.30
  • Online (Zoom)
Contribuție
Cei care vor participa la acest proces pot contribui cu o donație, în funcție de cât simt și pot să ofere.