Nature for all (2)

Viziunea Personală – imaginarea și planificarea viitorului (atelier de multiplicare)

„Viziunea ta este pecetea destinului tău.” (Glenn Bland)

Atunci când avem o viziune personală, noi suntem cei care ținem harta și busola vieții în mână și navigăm urmându-ne chemările interioare. Când ne dezvoltăm o viziune și o urmăm, începem să vedem oportunități, atragem resurse și oameni care ne ajută să mergem înainte. Având o viziune personală, călătorim prin viață cu mai multă încredere, claritate și curaj.

„Viziunea fără acţiune este doar un vis. Acţiunea fără viziune este doar timp pierdut. Viziunea însoţită cu acţiunea poate schimba lumea.” (Joel Barker)

“Viziunea Personală – imaginarea și planificarea viitorului” este un atelier practic, în care participanții își vor dezvolta viziunea personală (atât pe plan profesional, cât și personal) și vor genera planuri de acțiune care să-i aducă mai aproape de idealurile și visurile proprii.

Ce poți obține dacă participi la atelier:

 • Explorarea și elaborarea unei viziuni personale.
 • Realizarea unor planuri de acțiune care să contribuie la manifestarea viziunii.
 • Claritate față de viitor și încredere în propria persoană.
 • Petrecerea unui timp semnificativ alături de oameni faini, cu valori și căutări asemănătoare.
 • Acces la resurse și materiale de dezvoltare personală.

BONUS: fiecare participant la atelier va primi două instrumente de dezvoltare personală în format fizic (un manual și instrument individual de lucru) și acces la numeroase alte resurse în format electronic.

IMG-5300

Participarea este liberă, fiind un eveniment realizat prin finanțarea Programului Erasmus+.

Detalii practice:

 • Evenimentul va avea loc într-un spațiu din centrul Clujului, un loc cu o energie foarte faină și inspirație. (Detalii despre acesta se vor da persoanelor care vor participa.)
 • Vom sta în șosete pe toată durata atelierului.
 • Este important să ne detașăm de prezența COVID, pentru a ne putea imersa în energia atelierului și pentru a participa cât mai deplin. Vom respecta nevoile individuale legate de acest aspect.

Grupul de participanți va fi de aproximativ 18 persoane.

Evenimentul este pentru toți profesioniștii de dezvoltare umană (formatori, lucrători de tineret, profesori, educatori, voluntari, coordonatori de voluntari, mentori), dar și pentru cei pasionați de dezvoltare personală.

Primele persoane înscrise au prioritate la participare. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții.

IMPORTANT:

Vor avea prioritate în selecția pentru atelier, persoanele care NU au participat la atelierele:

 • “Dezvoltare centrată pe suflet și natură – ateliere de multiplicare” din septembrie 2020.
 • “Psihic Puternic – dezvoltarea unei mentalități puternice” din 3 iulie 2021.
 • “O viață cu sens – explorarea vocației personale” din 7 august 2021.

Formatorul atelierului:

BOGDAN ROMANICĂ

Este un om care pune lucrurile în mișcare. Ghidat de o viziune personală puternică, se dedică cu pasiune și putere evoluției spiritului uman și al Planetei. Iubește munții și sălbăticia pe care o găsește acolo. Îi place să asculte și să întrebe, să înțeleagă și să inspire, să cânte și să încânte. Este ghid de dezvoltare umană, mentor, formator, povestitor și coordonator Dreams for Life.

Acest atelier este realizat de organizația Dreams for Life și este o activitate de multiplicare din cadrului unui proiect de parteneriat strategic Erasmus+ (“MOVING BEYOND – instrumentele inovatoare de învățare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor”).

În cadrul acestui proiect am dezvoltat timp de doi ani, alături de o organizație din Bulgaria (Learning for Change) și una din Cipru (allaZOYME), o serie de instrumente și materiale de dezvoltare umană bazate pe psihologia pozitivă, dezvoltarea exocentrică și învățarea bazată pe natură. Acum a sosit momentul să le oferim comunității locale și celor care doresc să se implice în dezvoltarea umană.

Înscrierea la atelier

Pentru a participa este nevoie să completezi formularul de înscriere, disponibil la acest link: https://forms.gle/AN1b3A5PofZyWpMR6

Înscrierile se pot face până cel târziu 12 august, dar recomandăm o înscriere cât mai timpurie, având în vedere numărul limitat de locuri.

Pentru detalii, puteți scrie la dreamsforlife.evenimente@gmail.com

Aceste ateliere fac parte din proiectul “MOVING BEYOND – instrumentele inovatoare de învățare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor” și este finanțat prin programul Erasmus + al Uniunii Europene.

Erasmus+-logo (1)

 • 14 august (sâmbătă)
 • De la 09.00 la 13.00
 • Cluj-Napoca
Contribuție
Participare liberă