16

Webinar: Deplinătatea și procesul de întregire personală

“Vino în lumea misterelor, caută în necunoscut, dansează cu umbrele stelelor ce lucesc pe lacul nopții, lasă-te răvășit de iubire, scrie poezii, pictează, abandonează agenda zilei și îmbrățișează-ți întunericul.” spune Muza.

“Miroase iarba, este covorul casei tale. Aleargă pe dealuri, fii una cu Pământul. Cântă în glasul păsărilor, fluieră în murmurul vântului. Ai fost născut să fii liber și libertatea ți-e destinul.” spune Sălbaticul Indigen.

“În fiecare zi Universul mă crează din nou. Sunt o nouă ființă, aflată în fața unui infinit de posibilități. Sunt prezentul ce curge prin mine și văd timpul prins în atingerea mâinilor mele.” spune Inocentul Înțelept.

“Am construit casa unde Sufletul tău se poate odihni. Mănâncă, iubește, atinge, uită, iartă, gătește. Simte mâncarea și bucură-te. Ai primit darul vieții și îl vei îmbrățișa cu toată ființa.” spune Adultul Ocrotitor și Generativ.

Ei sunt prezenți în mine, în tine și în fiecare ființă. Pofta lor de viață ne cheamă să-i descoperim, să-i cunoaștem și să-i lăsăm să traiască prin noi. Când trăim viața din aceste resurse, energii și capacități, trăim viața în deplinătate.

“Deplinătatea și procesul de întregire personală” este un webinar interactiv prin care se vor prezenta și explora: conceptul de deplinătate, o structură psihică a resurselor interioare și procesul de întregire personală. Conceptele prezentate sunt bazate pe Harta Psihicului Bazată pe Natură, dezvoltată de psihologul american Bill Plotkin în cartea Wild Mind.

Ce pot obține cei care vor participa la webinar:

  • Informații și concepte despre procesele psihice ale deplinătății și despre resursele interioare cu care suntem înzestrați.
  • Practici și moduri prin care putem să ne conectăm cu deplinătatea noastră și să ne cultivăm resursele interioare.
  • Noi perspective asupra propriile procese interioare.

Webinarul va avea o parte de prezentare și o parte de întrebări și răspunsuri. Cei care vor participa la webinar pot și doar să asculte prezentarea și discuțiile din secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Participarea la acest webinar este liberă.

Este nevoie de înscriere prin completarea formularului de la acest link:

https://forms.gle/Bvu3G2jUUxmTUMyi6

Înscrierile se pot face până în 17 iunie, la ora 18.00.

Cine poate participa?

  • Orice persoană interesată de subiectul webinarului.
  • Nu există limită de vârstă.

Webinarul va fi susținut pe platforma ZOOM. Mai multe detalii despre acest aspect se vor oferi pe email persoanelor înscrise.

Webinarul nu se va înregistra și nu va fi disponibil ulterior.

Webinarul va fi susținut de:

Bogdan Romanică – este dedicat explorării și înțelegerii misterelor psihicului și ale naturii, pentru a crea procese de întregire personală, auto-vindecare, conectare cu Sufletul uman și Anima Mundi. Este un ucenic al Apelor Adânci, al Rădăcinilor, al Munților și Lupilor, precum și al altor simboluri și arhetipuri. Este absolvent al programului Wild Mind Training în cadrul Animas Valley Institute din SUA, organizație cu care se formează continuu. Lucrează în contexte de grup și individual (mentorat) pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de esența lor și de misiunea sacră pe care o au de oferit lumii. Este fondatorul Dreams for Life și prin acest rol este un promotor activ al dezvoltării ecocentrice.

Pentru mai multe detalii puteți scrie la: romanica.bogdan@gmail.com

  • 17 iunie
  • de la 19.30 la 21.00
  • Online: pe ZOOM
Contribuție
Participare liberă