15

Webinar: Dincolo de armură – lumea interioară a bărbaților

“Sunt bărbat și mă întreb oare cum ar trebui să fiu? Simt multă presiune asupra mea. O parte din ea vine din exterior, de la așteptările mari pe care le au cei din jurul meu de la mine, doar pentru să sunt bărbat. Multă presiune vine și din interiorul meu. Am multe emoții în mine, dar nu știu ce să fac cu ele. Simt frustrare, furie, dar și putere pe care poate nu știu să o folosesc într-un mod sănătos. De aceea am hotărât să construiesc în jurul meu o armură, pentru a mă proteja și pentru a-i ține departe de mine pe cei din jur.”

Dar ce este dincolo de această armură? Cum se vede, cum se simte lumea bărbaților?

Vorbim prea puțin despre noi, iar purtatul armurii ne obosește. A venit momentul să o lăsăm deoparte și să explorăm lumea bărbaților așa cum este ea. Să ne privim în oglindă și să ne lăsăm priviți așa cum suntem aici și acum. A venit momentul să explorăm profunzimile, frumusețile și darurile masculinității, dar și să privim în locurile umbroase din lumea bărbaților.

“Dincolo de Armură – lumea interioară a bărbaților” este un webinar interactiv prin care se vor prezenta idei și concepte despre viața și lumea bărbaților.

Acest webinar NU este un cerc pentru bărbați și nu este o discuție intimă și profundă între bărbați.

LA ACEST WEBINAR POT PARTICIPA ATÂT BĂRBAȚI, CÂT ȘI FEMEI. Diversitatea de gen este încurajată. Prin descoperirea lumii bărbaților de către femei, vom putea crea punți de compasiune și sprijin reciproc, pentru desăvârșirea ambelor sexe.

În cadrul acestui webinar se vor prezenta elemente din următoarele teme:

 • O lume cu puține repere masculine sănătoase.
 • A deveni bărbat – separarea de părinți și îmbrățișarea arhetipurilor masculine mature.
 • Bărbații și energiile feminine – interacțiunile bărbatului cu lumea feminină.
 • Drumul către o masculinitate sănătoasă: practici pentru cultivarea bărbatului deplin.

Ce pot obține cei care vor participa la webinar:

 • Informații și perspective despre lumea bărbaților.
 • Bărbații pot dobândi auto-compasiune și empatie față de propria persoană, dar și poate pentru alți bărbați (colegi, prieteni, frați, tați).
 • Femeile pot dobândi compasiune și empatie față de bărbații din viața lor (colegi, parteneri, tați, fii).
 • Acces la resurse din domeniul masculinității.

Cei care vor participa la webinar pot și doar să asculte prezentarea și discuțiile din secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Participarea la acest webinar este liberă.

Este nevoie de înscriere prin completarea formularului de la acest link: https://forms.gle/9Fx62vX52b8jS4769

Înscrierile se pot face până în 24 iunie, la ora 15.00.

Cine poate participa?

 • Orice persoană interesată de subiectul webinarului.
 • Nu există limită de vârstă.

Webinarul va fi susținut pe platforma ZOOM. Mai multe detalii despre acest aspect se vor oferi pe email persoanelor înscrise.

Webinarul nu se va înregistra și nu va fi disponibil ulterior.

Webinarul va fi susținut de:

Bogdan Romanică – este dedicat explorării și înțelegerii misterelor psihicului și ale naturii, pentru a crea procese de întregire personală, auto-vindecare, conectare cu Sufletul uman și Anima Mundi. Este un ucenic al Apelor Adânci, al Rădăcinilor, al Munților și Lupilor, precum și al altor simboluri și arhetipuri. Este absolvent al programului Wild Mind Training în cadrul Animas Valley Institute din SUA, organizație cu care se formează continuu. Lucrează în contexte de grup și individual (mentorat) pentru a-i aduce pe oameni mai aproape de esența lor și de misiunea sacră pe care o au de oferit lumii. Este fondatorul Dreams for Life și prin acest rol este un promotor activ al dezvoltării ecocentrice.

Pentru mai multe detalii puteți scrie la: romanica.bogdan@gmail.com

 • 24 iunie
 • de la 19.30 la 21.00
 • Online: pe ZOOM
Contribuție
Participare liberă