Cover foto site

Finalul proiectului – „ACHIEVE – metode inovatoare de formare și dezvoltare a lucrătorilor de tineret”

În 31 august se încheie proiectul „ACHIEVE – metode inovatoare de formare și dezvoltare a lucrătorilor de tineret”.

Proiectul „ACHIEVE – metode inovatoare de formare și dezvoltare a lucrătorilor de tineret” – 2016-2-BG01-KA205-023835 este rezultatul cooperării în domeniul tineretului, a unor experți din Bulgaria, România și Cipru, finanțat prin programul Erasmus+, prin Linia 2 de finanțare (Key Action 2).

Prin acest proiect am abordat nevoile actuale ale tinerilor și ale lucrătorilor de tineret, prezentând abordări și metode inovatoare aplicate pentru prima dată în lucrul cu tinerii – Psihologie pozitivă și Dezvoltare ecocentrică. Proiectul vizează pregătirea și dezvoltarea expertizei lucrătorilor de tineret, astfel încât aceștia să poată oferi servicii semnificative tinerilor. Sprijină profesionalizarea activității de lucru cu tinerii și îmbogățește standardele de calitate și performanță. În cele din urmă, oferă abordări integrate inovatoare pentru a aborda abilitarea, participarea, creșterea profesională și personală a tinerilor, în special a celor dezavantajați.

Rezultatele intelectuale ale proiectului sunt:

1. Manualul „Pe aripile buburuzei” – Manualul include teorii, metode practice, recomandări, instrumente educaționale și programe de formare care vizează îmbunătățirea calificării, dezvoltarea personală și profesională a lucrătorilor de tineret. Manualul este disponibil AICI.

2. Cartea de buzunar „Auto-descoperirea – reflecție individuală și procese practice” – Cartea de buzunar oferă o serie de instrumente practice pentru auto-descoperire și transformare personală atât pentru tineri, cât și pentru adulți. Cartea este disponibilă AICI.

3. Platforma de învățare pe Internet Learning for Change – Platforma este alcătuită dintr-o bază de date a programelor de formare și resurselor referitoare la lucrul cu tinerii, dezvoltarea ecocentrică, psihologia pozitivă și educația non-formală (www.learningforchange.net). Platforma este disponibilă în 4 limbi: engleză, română, bulgară și greacă.

Setul complet de materiale este disponibil pentru acces gratuit și distribuție prin Internet la următorul link: Click AICI

Toate materialele dezvoltate în cadrul proiectului sunt în 4 limbi: engleză, română, bulgară și greacă.

Infografic rezultate

Adauga un comentariu