Cover foto site

Cartea de buzunar de Auto-descoperire

Cartea de buzunar de Auto-descoperire face parte din instrumentele de învățare pentru dezvoltarea personală și profesională. Instrumentele sunt realizate în cadrul proiectului “ACHIEVE” – metode inovatoare de formare și dezvoltare a lucrătorilor de tineret (2016-2-BG01-KA205-023835), finanțat prin programul european Erasmus +.

Acest instrument este conceput pentru a te ajuta să-ți crești nivelul de competență în dezvoltarea personală și profesională. Te va ghida prin procesul de auto-descoperire, reflecție și autoevaluare. Are la bază două abordări novatoare: Psihologia pozitivă și dezvoltarea ecocentrică. Ambele abordări au fost testate și și-au dovedit beneficiile semnificative asupra adulților și tinerilor, sub diverse aspecte. S-a dovedit că sprijină atât dezvoltarea personală, cât și profesională a oamenilor, făcându-i să se simtă competenți, încrezători, conștienți de sine, auto-motivați, prosociali și activi. În plus, s-a constatat că impactul adoptării acestor două abordări este uimitor, în special în ceea ce privește domeniul achizițiilor de învățare. Aceste două abordări susțin o metodă holistică și o nouă perspectivă în abordarea problemelor, prin întărirea individului pentru a se simți bine și a face bine.

APASĂ AICI pentru a descărca “Cartea de buzunar de Auto-descoperire”

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+.

erasmus+logo_mic

Această publicație reflectă doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare posibilă a informațiilor conținute în aceasta.

 

Adauga un comentariu

 • Aims & Objectives

  Conceput pentru a te ajuta să-ți crești nivelul de competență în dezvoltarea personală și profesională.
 • Main Theme

  Psihologia pozitivă și dezvoltarea ecocentrică.
 • Methodology

  Metode și activități educaționale bazate pe psihologie pozitivă și dezvoltarea ecocentrică.
 • Download

  http://dreamsforlife.ro/wp-content/uploads/2018/08/Cartea-de-buzunar-de-Auto-descoperire.pdf