Dreams for Life 2

Voluntariat pentru Dreams for Life

Dacă dorești să contribui la dezvoltarea personală și socială a tinerilor și adulților, poți să susții activitățile Dreams for Life. Schimbarea pozitivă a oamenilor și comunităților necesită numeroase resurse de energie, timp, creativitate, materiale, financiare. Aceste resurse trebuie folosite inteligent și eficient pentru a produce efecte numeroase printr-un raport cost beneficiu avantajos.

Pentru că Dreams for Life își propune să lucreze cu cât mai mulți oameni și astfel să creeze o mișcare de transformare la nivel local, național și european, avem nevoie de energiile constructive a cât mai multe persoane. Ne propunem să activăm prin voluntariat profesionist talentele, pasiunile și calitățile celor care doresc să contribuie la schimbarea socială pentru care noi milităm.

Astfel, dacă dorești să contribui la schimbarea pozitivă a societății noastre, poți să ne ajuți în strângerea de fonduri, marketing, relații publice, imagine (editare foto-video), organizare de proiecte și evenimente, dar și la alte acțiuni care au ca scop final realizarea misiunii noastre și atingerea viziunii Dreams for Life.


Donații

Donațiile reprezintă un sprijin financiar și/sau material bine venit, care poate contribui la:

  • creșterea numărului de beneficiari cu care Dreams for Life lucrează.
  • realizarea unor activități de dezvoltare mai ample și mai complexe, care pot avea un impact mai mare asupra beneficiarilor.
  • creșterea calității activităților realizate, prin amplificarea inovării și a formării personalului Dreams for Life.
  • accelerarea procesului de schimbare pozitivă la nivel local și global.
  • realizarea de noi inițiative, colaborări și parteneriate la nivel local și internațional prin care Dreams for Life pote atrage resurse noi în comunitate.

Posibilitățile de donații sunt de mai multe tipuri. 

Donații în bani

Prin sistemul bancar (on-line banking sau la agențiile bancare) folosind următoarele date :

Denumire entitate nonprofit:  Asociatia Dreams for Life

Cod de identificare fiscala al entității nonprofit: 29292639

Cont bancar (IBAN) în RON: RO05BTRLRONCRT00I6566902 și în EURO: RO87BTRLEURCRT00I6566902

Banca: Banca Transilvania

Cod SWIFT: BTRLRO22

Donaţii în natură

Dacă organizaţia pe care o conduci sau la care lucrezi produce sau comercializează aparatură tehnică IT, materiale de birotică, consumabile, alimente, mobilă sau orice alte produse care ar putea contribui la realizarea unor activități educaționale de mai mare amploare, poți să le oferi asociației noastre.

Pentru o donaţie în produse, contactaţi-ne prin email (cluj@dreamsforlife.ro) sau telefonic şi putem decide împreună cum să folosim produsele prin care vei sprijini dezvoltarea tinerilor.

Donații salariale

O sumă cât de mică din partea ta, adăugată sumelor din partea colegilor, poate asigura realizarea unui proiect de dezvoltare personală pentru tineri din comunitatea locală. 

Dacă sunteţi angajat sau angajator vă puteţi alătura colegilor în încercarea de a sprijini în mod constant dezvoltarea tinerilor.

Dacă dorești să faci donaţii salariale sau ai nevoie de mai multe informaţii referitoare la acest tip de donaţie, contactează-ne la cluj@dreamsforlife.ro sau telefonic. 

Poți să ne spriji chiar acum donând prin Paypal o sumă către asociația noastră.